Jogi közlemény

Jogoi védelem

Az értesítés tárgya az internetes oldal a www.waya.hu cím. A weboldal tartalma a Medis Kft. tulajdona és informatív jellegű. A www.waya.hu oldal infromációi nem helyettesítik a szakorvos tanácsait, aki egyedül hivatott a helyes megítélésre és egézségügyi tanácsadásra az ön betegségeit vagy nehézségeit illetően és a gyógyszer kiválasztására és annak használati előírására.

Korlátozott felelősség

A Medis Kft. nem vállal felelősséget a www.waya.hu internetes oldal használatáért és az esetleges károkér, amelyek az oldalon található tartalmak használata útján keletkeznének. Minden felhasználó a megjelent tartalmakat saját felelősségére használja. A Medis Kft. az oldaltartalmak működtetésével, az adatok pontosságát próbálja biztosítani, de nem vállal semmilyen felelősséget a tárgyilagosságért és a pontosságért. A Medis Kft. jogában áll az internetes oldalak megváltoztatása, oldalak hozzáadása vagy megszüntetése (részben vagy teljes egészben) figyelmeztetés nélkül.

Tartalmak korlátozott használati joga

A felhasználók a www.waya.hu internetes oldalon található tartalmakat saját használatukra fordíthatják úgy, hogy azzal nem sértik a szerzői jogokat. A tartalmak szerzői nem felelőssek, a használat során keletkező esetleges károkért. Bármilyen más használat vagy az internetes oldalak tartalmának disztribuciója nem engedélyezett.

Adatbiztonság

A vállalat a www.waya.hu odalon összegyűjtött adatokat az érvényben lévő törvénnyel összhangban kezeli.

18 éven aluliak

Az internetes oldal 18 éven aluliknak nem ajánlott. Nem gyűjtűnk személyes adatokat azon személyektől, akikről tudni, hogy 18 éven aluliak. A 18 éven aluli személyeket figyelmeztetjük, ne küldjenek semmilyen adatot.

back to top